Hadders en Glas bij poëziepodium ‘2 OP 2’

Op zaterdag 14 februari komen liedschrijver Bert Hadders en dichter Jan Glas optreden tijdens ‘2 OP 2’ in De Buurman in Assen. In twee sets van drie kwartier zullen zij vanaf 14:00 samen een vooral Groningstalige middag verzorgen.

 

Bert Hadders is een Groningstalige troubadour die met zijn band ‘Bert Hadders en de Nozems’ al jaren de Noordelijke podia onveilig maakt. Afgelopen jaar verscheen de goed ontvangen CD ‘De Bosklopper-tapes’.
Jan Glas is een beeldend kunstenaar, redacteur van het tijdschrift Krödde en zanger in jazz-formaties. Maar boven alles is hij dichter en schrijver. Hij schreef onder andere mee aan het boek ‘100 mooiste Drentse en Groningse gedichten’ waarmee hij in 2008 de Streektaal-prijs heeft gewonnen.

 

Aanstaande zaterdag bundelen zij hun krachten als het duo ‘Hadders en Glas’. In twee sets van ongeveer drie kwartier zullen zij samen de zevende editie van ‘2 OP 2’ verzorgen. Deze vindt zoals gebruikelijk plaats in de Buurman in de Singelpassage in Assen. Het begint om 14:00 en de entree is gratis.

 

2 OP 2 met Hadders & Glas

14 februari 2015

Aanvang 14:00, gratis entree

De Buurman, Singelpassage 7

 

Site design: Digital Magician