Madonna of Bert Hadders

Mijn eerste optreden ooit was een playback gig met zelf getimmerde gitaren en een aantal Dixan zeepdozen als drumstel. We hadden pruiken op van bindertouw en we deden ‘School’s Out’ van Alice Cooper.

Op verzoek van de populist in de band ‘speelden’ we ook ‘Heya, Jan Bols’ want dat was het favoriete nummer van het meisje waar hij een oogje op had.

Het smaakte naar meer maar ik besefte wel dat ik er met die Dixan-dozen niet kwam en een aantal jaren later kocht ik een echt drumstel en repeteerden we elke vrijdagmiddag in een schuurtje in het fraaie gehucht Siepelveen.

Ik had me alle moeite kunnen besparen. De nieuwe tournee van Madonna wordt als volgt aangekondigd: The ‘Celebration Tour’ will use the singer’s original multi-track recordings, and Madonna won’t be joined by a live band onstage for the first time since the start of her career.

Met andere woorden: ’Wees niet bevreesd, we nemen geen muzikanten mee. We zetten gewoon een plaatje op. Er zijn nog kaartjes, mensen! Kost 617 euro maar dan sta je wel vooraan.

Van een heel ander kaliber is het optreden dat ik a.s. zondag doe.

Bert Hadders speelt al zijn hits.

Gewoon met akoestische gitaar en stem. Misschien staat er een lampje op en doet hij een voorzichtig danspasje maar verder geen gekkigheid.

Gelukkig is de entree ook maar 12,50 euro.

Bert Hadders in

het WITTE KERKJE

12 november, 2023

Dorpsstraat 5, Gasselte

aanvang 14.00 uur

Voor meer informatie en aanmelding, mail naar info@vriendenwittekerkjegasselte.nl of bel of WhatsApp naar 06-26766360 of ga naar Facebook pagina Vrienden Witte Kerkje Gasselte.

De toegangsprijs is 12,50 (incl. koffie/thee). Aanmelden vooraf is noodzakelijk.

Site design: Digital Magician